Silfen x GV

Screenshot 2019-09-12 at 14.48.24.png
Screenshot 2019-09-12 at 14.48.24.png

Silfen x GV

149.00

Lad os præsentere dig for et designsamarbejde, hvor to forskellige verdener møder hinanden – SILFEN X GRANDS VIN. Samarbejdet mellem to gode venner er udsprunget af en fælles passion; at værne om det man virkelig tror på. Da Sofie Grand i 2015 startede Grands vin, var det med afsæt i hendes bedsteforældres mange års erfaring med vinproduktion og dermed præcis samme udgangspunkt som Daniel Silfen, der i 2013 valgte at gøre kunsten efter sine forældres taskevirksomhed Adax. Begge to har taget den mange års familieerfaring og krydret med deres egen tilgang til faget og deres personlighed, hvilket har ført til succes på hver deres område.

Sofie Grand har udover sit familieforetagende også en stor kærlighed for at tegne, som var startskuddet til et fantastisk samarbejde. Sofie har dekoreret en af Daniels tasker med et print i et begrænset oplæg. Selve printet er en fortolkning af renheden i naturen, som møder det kaotiske lysshow fra nattelivet. Resultatet er Daniels ikoniske Ulrikke taske, som bliver mixet med en frisk dansk rosé vin fra Grands Vin.

Inspirationen til mønstret er en blanding mellem de rene elementer fra naturen og det gakkede natteliv. Roen i naturen og de naturlige elementer kombineret med farverne i det mørke natteliv og den musiske ekstase på det våde glitrende dansegulv giver mig muligheden for at koble de to verdener. Silfen X Grands vin er en oplagt naturlig mulighed for at krydse to vidt forskellige arter til et læskende modeikon.

Frugtvin lavet på danske solbær (75 cl). Sælges kun til personer over 18 år.

Quantity:
Køb 01 - Dansk Rosé her