Investeringen kom først bagefter

De kunne lide smagen af Grands Vin i Løvens Hule, men investeringen kom først bagefter

Tilbage i august 2021 havde vi den fornøjelse at deltage i Løvens Hule. Det er der sidenhen kommet en investering i Grands Vin ud af.
Allerede inden programmet blev optaget, havde Grands Vin et tilbud fra en mulig investor.

Det var en erfaren herre, der viste stor interesse i fortællingen om dansk vin produceret på lokale, økologiske råvarer med fokus på klima. Vi valgte dog at takke pænt nej tak, da vi ikke ville forspilde den mulighed, det var, at komme ind og stå over for løverne.
Det er en fed og nervepirrende oplevelse at stå over for fem af landets mest kompetente investorer og kortlægge sit produkt.

Løverne var enormt søde og generelt positivt stemte omkring produktet. Dog fandt de det svært at opskalere produktet og var meget forankrede i den klassiske fortælling om at producere vin på en vingård, hvor vi i Grands Vin ønsker at outsource og ikke binde vinproduktion til ét sted. Derfor gik vi ikke derfra med en investering, men med masser af gode råd, ros og prædikatet ”den første rosévin, som Jacob Risgaard kan lide”.

Efter programmet blev filmet har Grands Vin indgået et samarbejde med en investor. Og vi er sikre på, at det er det helt rigtige match. Selvom vi endnu ikke kan offentliggøre, hvem investoren er, kan vi fortælle, at der er tale om en vinnørd med stort fokus på bæredygtighed, lokale produkter og en tro på, at vindrikkere og -elskere er klar til at udvikle sig og prøve nyt – som eksempelvis dansk frugtvin.

Fremtiden for Grands Vin er spændende: Vi udvikler flere produkter, outsourcer produktionen og lægger endnu flere kræfter i vores gårdbutik, så vi omfavner det sydfynske lokalmiljø. Vi glæder os!